Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Brak biegów

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy silnikowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gerolls
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 04 Cze 2009
Posty: 44
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 11:45, 26 Cze 2009    Temat postu: Brak biegów

Odpaliłem simson włączyłem jedynke i zrobiło sie takie jakby sie cos rozlecialo nie ma biegów a spoczatku sie koło zablokowało simson nadal pali co to może być!!! Prosze o pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lycha_15
Bardziej niż stały bywalec
Bardziej niż stały bywalec


Dołączył: 01 Lis 2007
Posty: 2442
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łaziska City
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 11:50, 26 Cze 2009    Temat postu:

Nie spadł ci czasem łańcuch?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gerolls
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 04 Cze 2009
Posty: 44
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 11:58, 26 Cze 2009    Temat postu:

Właśnie nie bo pozniej kolo sie odblokowalo i pchalem i łancuch był tylko biegów nie ma możliwe że coś tam wyleciało I sie zacieło czy nowa skrzynie biegów musze kupowac??
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Prezi
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 13 Lut 2009
Posty: 206
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Narol
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 12:50, 26 Cze 2009    Temat postu:

Miałem identycznie, sprawdź czy ci zębatka przednia się nie odkręciła lb czy nie zerwało na niej tych ścianek co się ona blokuje mi się tak właśnie stało
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy silnikowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin