Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Po rozgrzaniu gasnie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bober927
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 49
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 17:06, 11 Mar 2009    Temat postu: Po rozgrzaniu gasnie

czesc mam problem odpale simsona zimnego i przejade 1km i on zaczyna przerywac jak by brakowao paliwa i jak zgasne to juz nieche odpalic az bedzie zimny.prosze o pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Romek
PREZES
<font color=red>PREZES


Dołączył: 19 Sie 2006
Posty: 9063
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 17:11, 11 Mar 2009    Temat postu:

Ewidentne przebicie, gdy się rozgrzeje.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bober927
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 49
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 17:33, 11 Mar 2009    Temat postu:

ale gdzie??? swieca jes ok nowa
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pawels2004
Bardziej niż stały bywalec
Bardziej niż stały bywalec


Dołączył: 21 Sie 2007
Posty: 1977
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Koszalin

PostWysłany: Śro 18:12, 11 Mar 2009    Temat postu:

gdzieś przy magnecie. musisz ściągnąć i sprawdzić wszystkie przewody. Od zapłonu oczywiście

Ostatnio zmieniony przez pawels2004 dnia Śro 18:13, 11 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
walker69
Śpiący na Forum
Śpiący na Forum


Dołączył: 25 Mar 2007
Posty: 3636
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mazury
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 15:50, 13 Mar 2009    Temat postu:

Zobacz jak chodzi na innej świecy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sr50
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 20 Sty 2008
Posty: 304
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 4/5
Skąd: Okolice Torunia\STOLNO
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 17:52, 13 Mar 2009    Temat postu:

walker69 ma racje .. Zacznij od swiecy!.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Grysik92
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 02 Sty 2009
Posty: 65
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 21:23, 18 Mar 2009    Temat postu:

a sprwdzałeś czy masz dobrze wyregulowane ssanie
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PeTrEee
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 20 Sty 2009
Posty: 68
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 3/5
Skąd: Olesno
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 23:05, 18 Mar 2009    Temat postu:

Możliwe też że masz zatkany komin ja tak miałem


............................................
Mój sprzęt:
- cylinder 72/4 DDR
- zębatka 16
- sprzęgło s70 2x docisk s 70
- na całym silniku c3
- wał s70 MZA (z wypełniaczami)
- Gaźnik 16n1 do rozwiercenia
- stożek
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jarek2409
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 12 Mar 2009
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: z polski
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Wto 11:23, 24 Mar 2009    Temat postu:

no i zrobiłeś jezdzi z moim jest to samo też nie wiem co zrobic
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deeamon
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 1:37, 25 Mar 2009    Temat postu:

Wymień przewód wysokiego napięcia, ja miałem podobnie w ETZ250 odpalała i jak się rozgrzała to od razu gasła. Wydałem 5zł i chodziła jak nowa, dodam, że przewód nie był wcale pęknięty tylko strasznie stary(twardy).
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jarek2409
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 12 Mar 2009
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: z polski
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 11:18, 25 Mar 2009    Temat postu:

ktory to jest i gdzie on jest ten przewód
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maciek1006
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 22 Sty 2009
Posty: 477
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Jelenia Góra
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 12:24, 25 Mar 2009    Temat postu:

nie no bez przesady kabel wysokiego napiecia to ten ktory idzie od cewki butelkowej do swiecy.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Antonio
V.I.P
<font color = orange>V.I.P


Dołączył: 23 Maj 2007
Posty: 7876
Przeczytał: 5 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ok. Środy Wlkp
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 16:42, 25 Mar 2009    Temat postu:

Kondensator... Pierwsze co nalezy zrobic po ogledzinach i wymianie swiecy oraz kontroli przerwy na platynkach.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy ogólne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin