Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
tylne swiatlo
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Elektryka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mateuszkal
V.I.P
<font color = orange>V.I.P


Dołączył: 08 Lip 2007
Posty: 3736
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Kraków
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pon 19:50, 03 Gru 2007    Temat postu:

zobacz z tylu stacyjki za wtykiem
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
soviet100
Gość





PostWysłany: Wto 18:11, 04 Gru 2007    Temat postu:

no to Ci mowie ze nic niema patrze z tylu sciagam wtyk wszystko niema nic
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
simak
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 05 Sie 2007
Posty: 197
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Zd-Wola
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Wto 20:40, 04 Gru 2007    Temat postu:

Szczeże mówiąc to ja też takie coś mam że mi nie świeci światło tylne i okazało się że stacyjka nie wypuszcza prądu więc podłączyłem się tam gdzie idzie prąd na przednie światło bo ja tam miałem miejsce na dwa to się tylko wpiołem i jest spoko ale nie mam postojówki tylnej :/ jak znajde czas to w stacyjce pogrzebie bo wydaje mi się że to wina stacyjki
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
soviet100
Gość





PostWysłany: Śro 2:56, 05 Gru 2007    Temat postu:

to jak zrobisz to powiedz jak to zrobiles bede wdzieczny Happy
Powrót do góry
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gugu
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 02 Lip 2007
Posty: 463
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: chodziez

PostWysłany: Śro 10:08, 05 Gru 2007    Temat postu:

jezeli masz instalacje 6v to nie powinienes tylu pod przednie podłączac,dlatego ze wypniesz z postojowek dales zapewne z 58 na 56,sprawa jest raczej albo tryzystor nie przepuszcza albo zle podłączone,zwroc uwage na kabelki szaro--czarne z tryzystora 1 idzie pod potrojny wty a 2 idzie pod 59b do stacyjki.Cześć.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
simak
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 05 Sie 2007
Posty: 197
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Zd-Wola
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 19:42, 05 Gru 2007    Temat postu:

Tak dokładnie gugu z 58 podpiołem na 56 bo nie miałem czasu grzebać. Wszystko jest dobrze podłączone, bo poprzedni właściciel takie cuda powymyślał w tej instalacji że siedziałem 2 dni żeby to wszystko zrobić według schematu. Zrobiłem idealnie jak na schemacie mieżyłem miernikiem i wszystko działało. Jakieś 2 tygodnie temu jak jechałem nocą to zauważyłem że nie mam tylnego światła i chcąc nie chcąc tym co miałem przy sobie podłączyłem pod 56. Niestety nie mam przez to tylnej postojówki ale mi ona nie jest potrzebna. Moim zdaniem to wina stacyjki tak jak już pisałem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Elektryka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin