Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Mam problem z migaczami

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Elektryka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cinoslaw
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 25 Sie 2012
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: polska
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 19:01, 02 Kwi 2014    Temat postu: Mam problem z migaczami

A wiec tak miałem remont generalny Simsona. Wszystko złożyłem do kupy Światło przednie jest tylnie też, stop jest trabka jest tylko nie działają migacze mam zapłon 6 voltowy, akumulator też mierze miernikiem jaki mam prąd w aku wynosi 7 volt, zarówki mam 6volt a jak podlacze prostownik prosto do Simsona to kierunki działaja ale dopiero od 9 volt. Nie wiem o co tutaj chodzi...
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
SeaSimBluePL
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 28 Sie 2013
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Czarnków
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 19:25, 02 Kwi 2014    Temat postu:

A jaki masz przerywacz kierunkowskazów na 12V czy 6V?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Cinoslaw
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 25 Sie 2012
Posty: 18
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: polska
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 22:38, 02 Kwi 2014    Temat postu:

Padl mi Chyba przerywacz bo jak stykne dwa kabelki to swieci zarowko mocno a jak podlacze do Przerywacza to ledwo mignie nawet nie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
daroox11
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 27 Mar 2014
Posty: 11
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 15:32, 04 Kwi 2014    Temat postu:

Witam dołączam się do tematu tyle, że mam problem tego typu. Instalacja 6V kierunki działają przerywacz jest ok ale problem tkwi w tym że gdy włączam kierunek to na początku szybko miga po czasie jest normalnie lub po przełączeniu w przeciwną stronę. W czym może tkwić problem ?? Akumulator nowy ładowanie Ok.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Elektryka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin