Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

lampa

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Simson
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pawel
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 31 Lip 2007
Posty: 272
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Gliwice

PostWysłany: Czw 20:47, 13 Gru 2007    Temat postu: lampa

mam taki problem z przednia lampa raz swieci normalnie a raz tak swieci ze po ciemku nic nie widac co moze byc tego przyczyna ? z gory dzieki

Poprawiłem temat/ Tomek1212
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Antonio
V.I.P
<font color = orange>V.I.P


Dołączył: 23 Maj 2007
Posty: 7876
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ok. Środy Wlkp
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 0:03, 14 Gru 2007    Temat postu:

Przylutuj dobrze kable do cewki, sprawdz mase, zobacz czy zarowka nie jest luzna i czy nie ma zwarcia na kablach po drodze (stacyjka tez, dopchnij klczyk). Tak u mnie bylo. Ewentualnie wymien cewke swietlna jezeli zwoje sa luzne mocno i lataja.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hamus
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 13 Mar 2007
Posty: 368
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 16:05, 14 Gru 2007    Temat postu:

ja mialem tak samo ze swiatlem i to byly zle popodlaczane kable ale nie wiem jak maja byc podlaczone bo ja tego nie robilem Wide grin
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pawel
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 31 Lip 2007
Posty: 272
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Gliwice

PostWysłany: Pią 16:19, 14 Gru 2007    Temat postu:

tylko ze ja mam wersje bez stacyjki
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
walker69
Śpiący na Forum
Śpiący na Forum


Dołączył: 25 Mar 2007
Posty: 3636
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mazury
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 16:35, 14 Gru 2007    Temat postu:

u mnie tak było niedawno dlatego że kable słabo dotykały podociskałem je i ścisnąłem obcęgami i jest dobrze
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Simson Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin