Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Problem z kopką ;/

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy silnikowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
darek02081
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 01 Maj 2011
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Nie 11:31, 01 Maj 2011    Temat postu: Problem z kopką ;/

Witam .

Miałem problem z kopką nie odbijała mi, rozpołowiłem silnik i ściągnełem cały ten mechanizm, okazało się że sprężyna była pęknięta. Pojechałem kupiłem ale już nie mogę złożyć...
Proszę pomóżcie ..
proszę o jakieś zdjęcia ...
dużo szukałem ale nie mogłem znalesc zdjęć jak to się składa.
proszę o pomoc, będę bardzo wdzięczny ..
pozdrawiam Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pawel-er
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 30 Lis 2007
Posty: 181
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Zgorzelec/Wrocław

PostWysłany: Nie 11:41, 01 Maj 2011    Temat postu:

Polecam Lehrvideo. Na Youtube znajdziesz go w czesciach.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
darek02081
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 01 Maj 2011
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Nie 14:48, 01 Maj 2011    Temat postu:

dzięki bardzo ;dd idę składać Happy

niestety nie do końca się udało ;/
składałem według tego filmiku : lehrvideo
wydaje mi się że wszystko złożyłem tak jak na tym filmiku, kopka odbija chociaż słabo (chyba za mało naciągnąłem sprężynę|) lecz mniejsza z tym, problem w tym że teraz biegi nie chcą wchodzic (nie wiem czy problem tkwi w tym że źle złożyłem czy może jakaś inna usterka) bigi się "zacieły" i nie chcą się poruszyc anie w dół ani w górę <img src=(" border="0" />
wiecie co może byc tego przyczyną ? bardzo proszę o pomoc ...


Ostatnio zmieniony przez darek02081 dnia Nie 22:01, 01 Maj 2011, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy silnikowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin