Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Co jest??

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy silnikowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Scyzor
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 22 Mar 2008
Posty: 57
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5

PostWysłany: Śro 22:10, 30 Kwi 2008    Temat postu: Co jest??

Złożyłem silnik wszystko dokładnie ustawiłem zapłon, a wcześniej dokładnie sprawdzałem gaźnik i go czyściłem. Za 1 razem odpalił na ssaniu, zagrzał się wyłączyłem ssanie po chodził bez ssania i zgasł iiiii h*j nie odpali. Jak przystawiałem rękę tam od tej gumy co wychodzi z gaźnika do filtra powietrza to coś zagada ale i tak nie odpali
-świeca nowa, iskra jest GAŹNIK 16n1-11
HELP :noo


Ostatnio zmieniony przez Scyzor dnia Śro 22:15, 30 Kwi 2008, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
berecik
Śpiący na Forum
Śpiący na Forum


Dołączył: 15 Cze 2006
Posty: 3643
Przeczytał: 7 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Okolice Poznania
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 22:16, 30 Kwi 2008    Temat postu:

Przeniosłem temat do odpowiedzniego działu.

A co do tematu. To na pewno masz dobrze wyregulowany gaźnik?? Może dostaje za mało paliwa?? A może dostaje lewego powietrza?? Choć wtedy powinien chociaż odpalić :/
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Marcin21
Z Simsonem na ty
Z Simsonem na ty


Dołączył: 19 Lip 2007
Posty: 2996
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Okrzeja

PostWysłany: Śro 22:28, 30 Kwi 2008    Temat postu:

A nie wlałeś zbyt dużo oleju do paliwa?A na ssaniu też nie chodzi?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
walker69
Śpiący na Forum
Śpiący na Forum


Dołączył: 25 Mar 2007
Posty: 3636
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mazury
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 22:40, 30 Kwi 2008    Temat postu:

sprawdź simeringi na wale skoro juz po złożeniu nie chodzi to ciekawe jak ty je zabiłeś......
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy silnikowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin