Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Nierówno przyspiesza
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lolowo
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 249
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: z kątowni

PostWysłany: Sob 12:29, 06 Paź 2007    Temat postu:

a ile powinien sie ruszać ? bo u mnie tak lekko z 1cm w dwie strony
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rafiki
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 19 Lip 2006
Posty: 414
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Poznań

PostWysłany: Sob 12:51, 06 Paź 2007    Temat postu:

no tyle sie moze ruszac, gorzej jak bys go wiginal po 10 cm tak jak ja, jak mialem polamane mocowanie silnika Happy wtedy i szarpal i przerywal wogole cuda cie dzialy, silnik musi stac w miare sztywno ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lolowo
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 25 Lis 2006
Posty: 249
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: z kątowni

PostWysłany: Czw 21:33, 11 Paź 2007    Temat postu:

problem został rozwiązany ... wymienilem zębatki i łańcuch bo mialem okazje kupic niemieckie taniej .... w ogóle inny simson inaczej jeździ i płynnie wszstko chodzi ... kolosalna róznica po wymianie ...

P.S Przednia zębatka niemiała 4 zębów , a tylnia miała zęby w kształcie "C" :P
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bartek93
Gość





PostWysłany: Śro 22:53, 17 Paź 2007    Temat postu:

też tak miałem podczas jazdy powodem był źle wyregulowany gaźnik
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy ogólne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin