Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Nie wkręca się na wysokie obroty

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blacktiger14
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 04 Sie 2009
Posty: 59
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Sob 15:25, 27 Mar 2010    Temat postu: Nie wkręca się na wysokie obroty

Mam problem po kompleksowej regulacji gaźnika pojawił się problem
braku wejścia na wysokie obroty po prostu gaśnie
ale jak jest ciepły gaźnik 100% dobry tak jak zapłon
co może być?


Ostatnio zmieniony przez blacktiger14 dnia Sob 20:07, 27 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blacktiger14
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 04 Sie 2009
Posty: 59
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Sob 20:34, 27 Mar 2010    Temat postu:

podpowie ktoś
?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kojot
Stały bywalec
Stały bywalec


Dołączył: 02 Lip 2008
Posty: 1382
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/5
Skąd: Zebrzydowice
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Sob 20:44, 27 Mar 2010    Temat postu:

podpowiedź możesz uzyskać poprzez opcje "szukaj",
sprubuj opuscic iglice
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
blacktiger14
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 04 Sie 2009
Posty: 59
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Sob 20:58, 27 Mar 2010    Temat postu:

szukałem ale kilka miało albo zły zapłon albo gaźnik
aktualnie iglicę mam na 2 ząbku od dołu


Ostatnio zmieniony przez blacktiger14 dnia Sob 21:00, 27 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Problemy ogólne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin