Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Nie działają migacze

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Elektryka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Nowik1997
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Cieszyn / Ostrów Wlkp.
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Czw 18:03, 07 Kwi 2011    Temat postu: Nie działają migacze

Witam!
Dzisiaj kupiłem sobie nową stacyjkę do simsona ale mam lekki problem poniewaz wszystko podłączyłem, wszystko włacza-wyłacza ok ale migacze przestały działać.co sie mogło stac, i jak to naprawić?

TAG-SYZ ELEK-KIER
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kira
Simson Fan
Simson Fan


Dołączył: 20 Gru 2009
Posty: 828
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 2/5
Skąd: Częstochowa
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Czw 19:20, 07 Kwi 2011    Temat postu:

Co się stało ? Migacze nie działają.
Jak to naprawic ? Podepnij dobrze kierunki więc schemat w łapę i szukaj opcji szukaj to Hoyi jasnego !
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Awokado
Nowicjusz
Nowicjusz


Dołączył: 11 Wrz 2010
Posty: 48
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Czw 20:21, 07 Kwi 2011    Temat postu:

bezpiecznika nie spaliło ? kabelek się nie poluzował ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wision
Bywalec
Bywalec


Dołączył: 01 Kwi 2011
Posty: 275
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Grudziądz
Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Czw 21:31, 07 Kwi 2011    Temat postu:

Dokładnie, schemat i dobrze wszystko popatrz czy nie pomyliłeś jakiegoś kabelka, bo bardzo łatwo o to przy podłączaniu stacyjki Wink (1) Skoro wszystko poprzednio działało razem z migaczami.
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Elektryka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin