Forum Forum o Simsonach Strona Główna Forum o Simsonach
Forum wszystkich posiadaczy motocykli Simson
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Elektryka

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 46, 47, 48  Następny
Napisz nowy temat
 Tematy   Odpowiedzi   Autor   Wyświetleń   Ostatni Post 
Brak nowych postów Jak podłączyć tylne światło do akumulatora?
4 szymusnik 1413 Nie 14:35, 07 Mar 2010
szymusnik
Brak nowych postów Światła nie świecą
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2, 3 ]
33 rambos1995 2361 Pią 9:27, 05 Mar 2010
Syzyf
Brak nowych postów Lampy przygasają i znów świecą ;/
6 manus2008 471 Śro 21:01, 03 Mar 2010
manus2008
Brak nowych postów Przednie światło nie świeci (S-51)
4 tomson 603 Nie 11:35, 28 Lut 2010
Kaziu
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Jak umieścić kondensator pod bakiem?
7 szymusnik 555 Nie 11:02, 28 Lut 2010
Kaziu
Brak nowych postów Iskra znikneła na postoju w garażu S51 12v
11 artur644 516 Sob 18:48, 27 Lut 2010
artur644
Brak nowych postów Brak światła z przedniej lampy
10 handballzl 1791 Pią 21:34, 26 Lut 2010
Pustack
Brak nowych postów Za wysokie napięcie na żarówce przedniej lampy
3 brozek 618 Pią 11:09, 26 Lut 2010
brozek
Brak nowych postów Światła nie działają
6 simsonek1983 525 Pią 10:13, 26 Lut 2010
Tomek1212
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Co powinno działać przy różnych pozycjach stacyjki?
6 OgrodnikS70 408 Czw 20:19, 25 Lut 2010
mateuszkal
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Jakie parametry powinien mieć mostek prostowniczy?
4 szymusnik 945 Czw 11:46, 25 Lut 2010
Tomek1212
Brak nowych postów Jaka instalacja jest lepsza (6 czy 12V)?
6 marcek10 933 Wto 16:41, 23 Lut 2010
marcek10
Brak nowych postów Problem z jednym kablem ELBY ;/
6 szymusnik 630 Wto 11:28, 23 Lut 2010
szymusnik
Brak nowych postów Czujnik hamowania, czy jest rożnica?
3 Madoń 348 Sob 19:25, 20 Lut 2010
Madoń
Brak nowych postów Stacyjka blokuje iskrę
3 warszawa_24 525 Sob 18:52, 20 Lut 2010
Pustack
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Jaki mostek prostowniczy?
12 szymusnik 2361 Sob 11:50, 20 Lut 2010
Romek
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Jaki mostek prostowniczy kupić?
11 szymusnik 2982 Sob 11:49, 20 Lut 2010
Romek
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Czy oprócz ELBY może być podłączony osobny przerywacz?
5 szymusnik 396 Sob 11:49, 20 Lut 2010
Romek
Brak nowych postów Jakie ma być napięcie na cewkach?
3 krzysiek:P 516 Nie 18:07, 14 Lut 2010
krzysiek:P
Brak nowych postów Problem z ładowaniem -napięcie skacze od 5V do 20V
5 OgrodnikS70 744 Pią 22:25, 12 Lut 2010
badyllek1993
Brak nowych postów Pytanie o żarówki w kierunkowskazach
14 konradq1209 669 Czw 19:43, 11 Lut 2010
Tomek1212
Brak nowych postów Świeca po kilku dniach ma przebicie
2 krzysiekbem 897 Wto 20:55, 09 Lut 2010
krzysiekbem
Brak nowych postów Problem z cewką ładowania
7 adriano19921106 5184 Wto 13:06, 09 Lut 2010
adriano19921106
Brak nowych postów Orginalny czujnik stop - czy będzie działał?
14 Janaszioom 2124 Sob 18:15, 06 Lut 2010
Pustack
Brak nowych postów Jakie układy pobierają prąd z akumulatora?
9 hp_123456 1353 Wto 21:59, 02 Lut 2010
MateuszSimsonSR50
Brak nowych postów Rola przerywacza wg E.Wernera - wątpliwości
10 Syzyf 5118 Nie 21:21, 31 Sty 2010
Syzyf
Brak nowych postów Bardzo mocne iskrzenie platynek
7 piszczu15 1701 Nie 14:18, 31 Sty 2010
Tomek1212
Brak nowych postów Zniknęła iskra (platynki)
[ Idź do stronyIdź do strony: 1, 2 ]
16 misiek620 4086 Sob 16:30, 30 Sty 2010
misiek620
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Jak podłączyć wiązkę kabli wychodzących z silnika?
5 SimekXXX 1623 Sob 13:59, 30 Sty 2010
Tomek1212
Brak nowych postów Czujnik temperatury od POLONEZA
5 mlodywedkarz 1212 Śro 20:01, 27 Sty 2010
KnightRider
Brak nowych postów Łączenie instalacji w S53 od podstaw brak świateł mijania
5 witetom 3414 Śro 10:33, 27 Sty 2010
witetom
Brak nowych postów Cewka światła przedniego
5 adriano19921106 1005 Czw 18:21, 21 Sty 2010
adriano19921106
Brak nowych postów Problem z ładowaniem akumulatora 6V
6 baloniq92 2064 Śro 19:08, 20 Sty 2010
baloniq92
Brak nowych postów Akumulator się rozładowuje
1 Marcin1gy1 729 Wto 21:38, 19 Sty 2010
Syzyf
Brak nowych postów Słabe światło przednie w S51
8 RedShadoW 1461 Śro 21:01, 13 Sty 2010
Marcin21
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Jak podłączyć układ ładowania 6V do stacyjki?
7 OgrodnikS70 960 Śro 16:48, 13 Sty 2010
Kaziu
Brak nowych postów Trudno zapala przy ciepłym silniku i podłączonym aku
14 Mateo101 1467 Wto 22:40, 12 Sty 2010
Syzyf
Brak nowych postów Słabe światło z przodu po przewinięciu cewki świetlnej
8 marcin515 2466 Pon 21:05, 11 Sty 2010
marcin515
Brak nowych postów Jak podłączyć układ ładowania na 6V, który ma 5 kabli?
2 obywatel1990 2046 Czw 0:42, 07 Sty 2010
KnightRider
Brak nowych postów Słabe światła i ładowanie
12 wowkas 2235 Pon 21:07, 04 Sty 2010
wowkas
Brak nowych postów Moj OgaroSimson
12 Wojtasimilos 1320 Czw 13:55, 31 Gru 2009
kamcio
Brak nowych postów Podłączanie kierunków pod jedną kontrolkę
6 mlodywedkarz 4455 Czw 12:39, 31 Gru 2009
mlodywedkarz
Brak nowych postów światło STOP nie świeci
6 fudAl 1701 Sob 13:18, 26 Gru 2009
fudAl
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Cewka butelkowa 12V z malucha może być przy instalacji 6V?
3 zip2 1683 Śro 8:05, 23 Gru 2009
Kaziu
Brak nowych postów Jak podłączyć i sprawdzić układ ładowania na 6V?
3 przem1992 3477 Sob 21:09, 19 Gru 2009
Syzyf
Brak nowych postów Czy można do sprawdzenia podłączyć aku 12V/38Ah?
13 piszczu15 1518 Sob 14:46, 19 Gru 2009
marcias
Brak nowych postów Brak świateł - S-51 Enduro
11 PPrrzzeemmeekk 1170 Nie 11:25, 13 Gru 2009
warszawa_24
Brak nowych postów Śwtatła LED H4
10 jozwik20 1092 Sob 18:51, 12 Gru 2009
Tomek1212
Brak nowych postów Problem ze światłami
2 Grigor51 846 Sob 18:15, 05 Gru 2009
Pustack
Brak nowych postów Czy jest jeszcze więcej schematów do S51?
2 Cinek-93 663 Czw 20:54, 03 Gru 2009
Cinek-93
Wyświetl tematy z ostatnich:  
Napisz nowy temat    Forum Forum o Simsonach Strona Główna -> Elektryka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 46, 47, 48  Następny
Strona 30 z 48
Skocz do:  
Nowe posty Nowe posty    Brak nowych postów Brak nowych postów    Ogłoszenie Ogłoszenie
Nowe posty [Popularny] Nowe posty [Popularny]    Brak nowych postów [Popularny] Brak nowych postów [Popularny]    Przyklejony Przyklejony
Nowe posty [Zablokowany] Nowe posty [Zablokowany]    Brak nowych postów [Zablokowany] Brak nowych postów [Zablokowany]
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin